RusAzeri

Reseptlərə Abunə Ol




Tasty.az
Desertlər - tasty.az
Tısbağa tortu PDF faylını al Çap E-poçt
Tortlar

Tısbağa tortu
Tələb olunan ərzaqlar:

Biskvit üçün:

Yumurta – 3 ədəd 
bitki yağı - 75 ml. 
turş süd - 1 stəkan  
un - 2 stəkan  
şəkər tozu - 1,75 stəkan  
kakao - ½ stəkan
duz - 1 çayqaşığı
soda –0,5 çayqaşığı 
istikofe - 1 fincan

Qlazur:
süd -  ½ stəkan  
şəkər tozu - 1 stəkan  
kərəyağı - 6 xörəkqaşığı 
doğranmış şokolad – 2 stəkan

Karamel - ¾ stəkan  
qoz ləpəsi - 1,5 stəkan

Hazırlanma qaydası:

 
″Trüfel″ tortu PDF faylını al Çap E-poçt
Tortlar

 ″Trüfel″ tortu
Xəmir üçün:
un - 1,5 stəkan
şəkər tozu - 0,5 stəkan
soda (və ya qabartma tozu) - 0,5 çay qaşığı
kakao - 2-2,5 çay qaşığı
yumurta - 1 ədəd

süd - 0,5 stəkan

bitki yağı - 2-3 xörək qaşığı (kakao nə qədər olarsa, yağ da bir o qədər olmalıdır)
qaynar su - 0,5 stəkan


Quru ərzaqları bir-birinə qarışdırın.

Yumurtanı çalın. Yağ əlavə edib bir az da çalın. Sonra un və quru qatışığımızı 2-3 dəfəyə əlavə edin. Hər dəfə yaxşıca çalın. Qatı xəmir alınmalıdır.
1 stəkan qaynar su əlavə edib qarışana kimi çalın. Xəmiri formaya tökün. 180 dərəcə qızdırılmış sobada 25-30 dəqiqə bişirin.

Beze üçün:

 
“Quş südü” tortu - sufle PDF faylını al Çap E-poçt
Tortlar

Quş südü

Tələb olunan ərzaqlar:

Biskvit üçün
yumurta - 3 ədəd

şəkər tozu - 100 qr.
un - 100 qr.

kərə yağı - (formanı yağlamaq üçün)

Sufle üçün
yumurta ağı - 5 ədəd
jelatin - 25 qr

su - 120 ml
qatılaşdırılmış süd - 200 qr.
kərə yağı - 100 qr.
şəkər tozu - 50 qr.
vanil

Bəzəmək üçün

şokolad - 100 qr.
yağlı qaymaq - 80 ml

Hazırlanma qaydası:

 
Ağ şokoladlı musla hazırlanmış Trufel tortu PDF faylını al Çap E-poçt
Tortlar

Ağ şokoladlı musla hazırlanmış Trufel tortu

Tələb olunan ərzaqlar:

acı şokolad - 220 qr.
kərə yağı - 220 qr.

şəkər tozu - 1 stəkan
yumurta - 6 ədəd

kakao - ½ stəkan
vanil - 1 çay qaşığı

duz - 1 çay qaşığı

ilıq su -1/3 stəkan

həll olunan qəhvə - 1 xörək qaşığı


Ağ şokoladlı muss:
ağ şokolad - 165 qr.
qabartma tozu - 3 xörək qaşığı

kərə yağı - 3 xörək qaşığı
yumurta sarısı -4 ədəd
şəkər tozu - 2xörək qaşığı
vanil - 1 çay qaşığı
yağlı qaymaq - 1,5 stəkan + 2 xörək qaşığı

Hazırlanma qaydası:

 
«Qara meşə» tortu PDF faylını al Çap E-poçt
Tortlar

«Qara meşə» tortu

Tələb olunan ərzaqlar:

Xəmir üçün:
un - 270 qr.

qabartma tozu
yumurta - 6 ədəd

soda -0,5 çay qaşığı

kərə yağı - 200 qr.
şəkər tozu - 300 qr.
kakao - 6 çay qaşığı

Krem üçün
qaymaq (30%) – 800 qr.

Dondurulmuş vişnə - 500 qr.

Hopdurmaq üçün:
vişnə siropunda həll olunmuş araq –100 qr. (arağı süd və ya su ilə də əvəz etmək olar)

Hazırlanma qaydası:

 
Meyvəli Blamanje PDF faylını al Çap E-poçt
Tortlar

Meyvəli Blamanje

Tələb olunan ərzaqlar:

jelatin - 30 qr.

süd - 200 ml

yağsız kəsmik - 700 qr.

xama (10%) - 250 qr.

şəkər tozu - 200 qr.

meyvə (zövqə görə)

bəzək üçün şokolad və kokos tozu

Hazırlanma qaydası:

 
Мармелад из черники PDF faylını al Çap E-poçt
Tortlar

Мармелад из черники

Мармелад из черники

Ингредиенты:


Черника — 500 г
Желатин — 1 столовая ложка
Сахар — 500 г

Чернику промойте, разомните и смешайте с разведенным в воде желатином. Доведите до кипения, добавьте сахар и варите до загустения. Вылейте смесь на смоченное холодной водой блюдо, охладите и нарежьте кусочками.

Для украшения можно обвалять кусочки мармелада в сахаре, сахарной пудре, кокосовой крошке или кондитерской посыпке..

 
<< Başlamaq < Əvvəlki 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Növbəti > Axırıncı >>

Səhifə 17 > 22-dəan
top